Een plaatsbezoek

Stap 1

Stap 1 in het Sels² stappenplan voor uw renovatieproject:

Neem ons mee op plaatsbezoek

Wij weten als de beste dat u bij een renovatieproject veel vragen heeft. We raden u daarom aan om ons mee te nemen tijdens het plaatsbezoek. Op die manier weet u meteen wat u te wachten staat en kunnen wij ons voldoende informeren om mee te denken met uw verbouwing. Zo komen we altijd tot het huis van uw dromen, binnen een gegarandeerd maximumbudget.

In ons verkennend gesprek bespreken we de volgende zaken:

CONTACTEER ONS

1. Uw partner, Sels²

Wilt u uw woning verbouwen? Dan wilt u weten wat zin heeft en wat niet. Uw aanpassingen moeten uw bestaande woning immers verbeteren. Ons eindresultaat is een merk: Sels².

Wilt u een te renoveren woning kopen? Nodig ons dan vrijblijvend uit voor uw eerste plaatsbezoek. Ons oordeel zal objectief en in uw belang zijn. Sels² is uw partner bij de aankoop. Was het toch niet het juiste pand? Wij zoeken samen verder.

2. Timing

De timing is voor elk verbouwingsproject anders. En omdat u zo snel mogelijk wil genieten van uw gerenoveerde ruimtes wilt u ook hier een op maat gemaakte aanpak. Wij baseren onze timing op harde feiten aangezien we vergelijken met reeds uitgevoerde werken.

Let op: een goede voorbereiding en vooral de werken pas starten als alles en iedereen klaar is.

3. Uw budget

Verbouwingskosten inschatten is een moeilijke opgave. Er is een kans dat u de renovatie over- of onderschat. Werk daarom samen met Sels², we spreken een prijs af en houden ons daar aan. Samen krijgen we een beter beeld van de werken en vermijden we een vals verwachtingspatroon.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.